Visumperikelen . . . . - Reisverslag uit Doorn, Nederland van HaasjesOnTour - WaarBenJij.nu Visumperikelen . . . . - Reisverslag uit Doorn, Nederland van HaasjesOnTour - WaarBenJij.nu

Visumperikelen . . . .

Door: Conj@rie

Blijf op de hoogte en volg

10 Juli 2013 | Nederland, Doorn

Visumperikelen….

Op woensdag 3 juli gingen we met een tas vol met papieren en een hoop goede moed richting Den Haag, naar de Indiase ambassade om onze visums aan te gaan vragen Via de site wisten we wat we allemaal nodig zouden hebben aan papieren, dus dat moest lukken.( zie foto) We zijn immers al twee keer eerder in India geweest. Maar… helaas pindakaas, het was toch nog niet genoeg . Deze keer moesten er ook kopieën van de adoptiepapieren bij en een verklaring dat Elaine en Jamie afstand doen van hun Indiase paspoort. Dat het al dertien jaar oud is doet er niet toe.(;-) Snel verzamelden we weer wat er nog allemaal bij moest en twee dagen later gingen we weer een poging wagen. Schrik, het paspoort had ingeleverd moeten bij het hoofdgebouw van de ambassade en die was inmiddels gesloten. Woensdag 10 juli gaan we voor de derde keer en ja hoor, na lange wachttijden, maar heel vriendelijk geholpen stonden we na een paar uur buiten met de afhaalbewijzen. Volgende week kunnen we ze halen en wij weten nu heel goed de weg naar de Indiase ambassade. De Indiase paspoorten mochten we gelukkig houden, nadat ze ongeldig gemaakt waren. We vroegen waarom het zoveel strenger was dan de vorige keren. Er wordt veel gesjoemeld met visums, dus de controle wordt scherper voor iedereen.

• 10 Juli 2013 - 21:16

Henk En Lenie:

Lieve Conja, Arie, Elaine en Jamie,

Fijn, dat de voorbereidingen bijna klaar zijn nu!!!!!!

liefs van Henk en Lenie.

• 10 Juli 2013 - 21:39

Annemarie:

Leuk om mee te lezen! Wat een gedoe idd die visumaanvraag. Via mijn schoonzusje maken we ook het eea mee rond visumaanvragen vanuit Nigeria.

• 11 Juli 2013 - 17:48

Eveline:

Wat een gedoe maar gelukkig op tijd kunnen regelen. Tot morgen! Lila heeft al veel zin! X eef

• 12 Juli 2013 - 10:30

Gerda:

Nou... dat ging niet vanzelf zeg, maar de aanhouder wint.....