Rustdag - Reisverslag uit Madras, India van HaasjesOnTour - WaarBenJij.nu Rustdag - Reisverslag uit Madras, India van HaasjesOnTour - WaarBenJij.nu

Rustdag

Door: conj@rie

Blijf op de hoogte en volg

13 Augustus 2013 | India, Madras

Rustdag
Dinsdag 13 augustus.
Uitgerust worden we wakker in de 4e stad van India met 6 miljoen inwoners. Te laat voor een ontbijt. Op onze kamer kunnen we zelf koffie en thee maken. Vandaag dus even niks en lekker naar het zwembad, dat we helemaal voor ons zelf hebben. Als we daar zitten komt de heimwee naar Rosanne en Kristine. 8 jaar geleden zaten we hier met ons hele gezin. Veel herinneringen komen boven. We lopen nog even naar het supermarktje aan de overkant wat inmiddels ook behoorlijk uitgegroeid is en waar ze zelfs marsrepen verkopen... Voor het eerst sinds we in India zijn steken we over bij een voetgangerslicht. Nog niet eerder gezien. Dinner laten we op de kamer brengen en de meiden kijken een soort GTST in het Hindi. Een verschil is dat hier heel veel gehuild wordt, maar verder lijkt het er erg op.

• 13 Augustus 2013 - 18:44

Henk En Lenie:

Lieve Conja, Arie, Elaine en Jamie,

Prachtig om met elkaar toch een tocht te maken door India met de trein. Fijn, dat het nog is gelukt.
    En nu even uitrusten..... Begrijp wel, dat de herinneringen boven komen , toen jullie daar met z'n allen waren 8 jaar geleden.
    Morgen ook een zeer speciale dag voor Conja en Arie!Van harte, xx.

liefs en groetjes van Henk en Lenie.

• 13 Augustus 2013 - 22:31

Fam Ham:

Lieve allemaal,

Erg leuk om steeds jullie belevenissen te lezen.
    De tijd gaat snel met zo'n druk programma, maar super hoor!!
    Alvast van harte Arie en Conja voor de dag van morgen;-)
    Nog veel plezier.

Hartelijk groeten van ons allemaal,
    Henk, Monique, Redmar en Chérie

• 14 Augustus 2013 - 09:37

Wim Van Berkel:

Hallo zus en zwager,

Van harte met jullie trouwdag.

Gr. W&H&D& ...... !!!

• 14 Augustus 2013 - 09:55

Copby En Kees:

Hé lieve mensen,

Gefeliciteerd met jullie 33-jarig huwelijk!
    Over vier maanden feestje?

Veel plezier vandaag en de komende dagen.

Groet, Coby en Kees

• 14 Augustus 2013 - 11:21

Rosanne En Jordi:

Hoi pa en ma! Gefeliciteerd met jullie trouwdag!!!:)
    Wat leuk om te zien dat jullie op hetzelfde plekje zitten en toch ook wel leuk om te horen dat jullie ons een beetje missen.. ik jullie ook!
    Een rust dag is ook belangrijk!lekker ervan genieten! Dikke kus voor jamie
    ,elaine en voor jullie