Laatste twee dagen . . . - Reisverslag uit New Delhi, India van HaasjesOnTour - WaarBenJij.nu Laatste twee dagen . . . - Reisverslag uit New Delhi, India van HaasjesOnTour - WaarBenJij.nu

Laatste twee dagen . . .

Door: conj@rie

Blijf op de hoogte en volg

20 Augustus 2013 | India, New Delhi

De laatste 2 dagen...
maandag 19 augustus
We vliegen van Chennai naar New Delhi. Het vliegveld van Chennai herkennen we bijna niet, zo mooi is het geworden, sinds we er in 2005 voor het laatst waren. In New Delhi zitten we in hetzelfde hotel als de eerste twee dagen. We lummelen vandaag wat, zijn moe van alle indrukken van de laatste dagen. In de avond wordt onze sitar gebracht die we in Jaipur hadden gekocht, maar toen niet mee konden nemen.
Dinsdag 20 augustus.
We gaan naar een heel groot winkelcentrum net buiten Delhi en kopen nog wat dingen die we op ons lijstje hadden staan. Wat ook nog op ons lijstje stond was... schaatsen. Dit kun je daar namelijk doen op de 6e verdieping van die shopping mall. Arie, Conja en Elaine gaan heerlijk ruim een uur schaatsen en Jamie kijkt toe, past op de spullen en maakt foto's. Zo kunnen we alvast weer wennen aan de temperatuur en de luxe thuis. (;-) We pakken in en maken nog even deze blog.

• 20 Augustus 2013 - 18:31

Henk En Lenie:

Lieve Conja, Arie, Elaine en Jamie,

Goede reis terug naar huis!
    En.....het is hier ook mooi weer nu.

heel veel liefs en kusjes van Henk en Lenie.

• 20 Augustus 2013 - 18:53

Coby En Kees:

Lieve mensen, wat bijzonder dat Elaine gedoopt is in het land waar ze geboren is. We zijn erg blij en dankbaar voor je, Elaine. Dank voor al jullie leuke berichten. Goede thuisreis en tot gauw! Lieve groetjes van Coby en Kees

• 20 Augustus 2013 - 22:07

Dineke :

Sterkte met inpakken en tot snel,
    Dineke en Wim

• 21 Augustus 2013 - 14:25

Gerda:

Ik zal jullie leuke verslagen en foto`s missen.....
    Gerda