Naar huis
Door: conj@rie
21 Augustus 2013 | India, New Delhi
Het gaat er nu toch echt van komen...we moeten naar huis. Aan de ene kant weer fijn naar het vertrouwde, maar aan de andere kant zou er nog een weekje bij mogen, want we willen nog wel meer zien en doen. Om 7 uur komt een chauffeur, maar zijn auto is te klein voor onze bagage en een sitar en belt hij een andere. De sitar wordt nog een verhaal apart... In Delhi mag hij niet bij de handbagage en moet helemaal ingesealt en naar een aparte incheck. De reis verloopt goed. De overstap in Helsinki gaat ook heel vlot, want de tussentijd was deze keer kort. Dan Schiphol. Wat een verrassing, Rosanne, Jordi en zus Lenie stonden ons op te wachten. Alle koffers arriveerden en de sitar zou op een speciale band komen met spullen met afwijkende maten. Het stikte van de buggy's die binnen kwamen ,maar geen sitar. En de familie maar wachten... Wij naar de verloren voorwerpen en formulieren invullen. Dit alles duurde wel een uur bij elkaar. We liepen toch nog 1 keer langs de band en.. daar lag de sitar!! Met z'n allen togen we naar de Mac, want iedereen stikte ondertussen van de honger. Al met al, waren we uiteindelijk om 10 uur thuis. en konden we in ons eigen bed en gewoon water drinken uit de kraan.
22 Augustus 2013 - 16:43
Dineke:
Heerlijk weer gezond en wel thuis. Nu weer omschakelen, liefs, Wim en Dineke
27 Augustus 2013 - 10:01
Thijs:
Prachtige blog, indrukwekkende verhalen en foto's!!
Groeten, Thijs -
28 Augustus 2013 - 21:19
Karin Heerkens:
Lieve allemaal
Jullie blog in één keer gelezen. ( toch een voordeel dat je niet hoeft te wachten op het volgende verslag!)
Heel indrukwekkend. Vooral de doop van Elaine, wat een mooi moment!
Ik kijk nu al uit naar jullie komst om dan alles nog eens in geuren en kleuren te horen!
xxxKarin